MENY
Meny
Aktien 2018-07-20 17:29 RATOS B 30,68 SEK

Karriär

Inom allt företagande är det människor som skapar värde, därför är vi angelägna om att vi och våra bolag är attraktiva arbetsgivare. Vi bygger nätverk och ser till att hitta rätt person för rätt jobb.

Ratos arbetar strukturerat för att attrahera, utveckla och behålla duktiga medarbetare och talanger då det är en förutsättning för Ratos och för våra bolags förmåga att leverera och nå långsiktig framgång. Vi erbjuder spännande möjligheter till personlig utveckling genom intressanta och omväxlande arbetsuppgifter samt möjlighet till att skapa värde och göra affärer.

Ratos strävar efter att erbjuda bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För att få karriär och familjeliv att gå ihop, finns möjlighet till individuellt anpassad arbetstid och ökade möjligheter att arbeta hemifrån. Ratos uppmuntrar till föräldraledighet för både män och kvinnor och arbetar aktivt för att ge en smidig och bra återgång till arbetet efter föräldraledighet.

För att få tillgång till och ta till vara kompetens från en bred talangpool verkar Ratos för jämställdhet och mångfald. Ratos är relativt jämställd när det gäller det totala antalet medarbetare och i för investeringsorganisationen, som i branschen traditionellt domineras av män, är cirka en tredjedel av medarbetarna kvinnor.

Om du är intresserad av att ingå i Ratos nätverk av rådgivare, styrelseledamöter eller har ett intresse av att jobba i vår organisation, skicka ett mail till info@ratos.se.