MENY
Meny
Aktien 2020-07-08 17:29 RATOS B 26,82 SEK

Henrik Blomé lämnar Ratos efter årsskiftet 2016/17

2016-06-30

Denna information offentliggörs enligt lagen om värdepappersmarknaden, lagen om handel med finansiella instrument eller krav ställda i noteringsavtal.

Henrik Blomé, Investment Director och vice vd på Ratos, väljer att lämna Ratos efter drygt 15 år för att söka sig nya utmaningar. Han kommer att arbeta kvar i investeringsorganisationen under hösten och lämnar tidigast efter årsskiftet.

Henrik Blomé har arbetat inom investeringsorganisationen på Ratos sedan 2001 och har i sina olika roller varit starkt bidragande till utvecklingen av många framgångsrika bolag och investeringar.

- Jag har haft 15 fantastiska år på Ratos men nu är det hög tid för mig att söka en ny utmaning. Ser fram emot att slutföra mitt arbete och säkerställa en bra överlämning under hösten, säger Henrik Blomé.

- Vi är väldigt glada över att fått ha en stark kraft som Henrik Blomé på Ratos och i vår investeringsorganisation under en lång period. Han har bidragit till många förvärv och lyckade försäljningar. Ratos vill tacka Henrik för fina insatser och önska honom all framgång i sin fortsatta karriär, säger Susanna Campbell, VD på Ratos. 

För ytterligare information:
Elin Ljung, Kommunikationschef, 08-700 17 20