MENY
Meny
Aktien 2020-06-02 15:06 RATOS B 25,54 SEK

Elin Ljung ny kommunikationschef

2014-09-16

Denna information offentliggörs enligt lagen om värdepappersmarknaden, lagen om handel med finansiella instrument eller krav ställda i noteringsavtal.

Elin Ljung har utsetts till ny kommunikationschef för Ratos och tillträder sin tjänst senast vid årsskiftet. Elin kommer närmast från Bisnode där hon haft rollen som marknads- och kommunikationschef.

Elin Ljung är 37 år, ingenjör i medieteknik och företagsekonom med mångårig erfarenhet från ledande befattningar inom marknad och kommunikation. Närmast kommer Elin från Bisnode där hon arbetat sedan 2007, senast som marknads- och kommunikationschef där hon drivit ett stort varumärkes- och förändringsarbete. Dessförinnan har hon bland annat varit informations- och IR-chef för börsnoterade IT-koncernerna AddNode och Nocom.

- Det är mycket glädjande att vi hittat vår nya kommunikationschef inom Ratos-gruppen. Vi har samarbetat med Elin i många år och vet att hennes breda erfarenhet av såväl marknadsföring som strategisk information kommer att vara mycket värdefull, både för våra innehav och för att stärka Ratos kommunikation ytterligare, säger Ratos VD Susanna Campbell.

För ytterligare information:
Susanna Campbell, VD, 08-700 17 00
Elin Ljung, tillträdande kommunikationschef, 070-866 10 40