MENY
Meny
Aktien 2015-03-31 17:30 RATOS B 59,10 SEK

Kalendarium

Datum Händelse

Connect Dagen – Inspiration i sann entreprenörsanda

Välj rätt ägare för din tillväxt – Susanna Campbell, CEO Ratos

Svenskt näringsliv är fullt av passionerade entreprenörer som driver företag med spännande affärsmodeller och eftersträvar tillväxt. Alla bolag har sina specifika utmaningar för att bli framgångsrika och alla bolag behöver en ägare, men vad är rätt ägarmodell för olika typer av bolag? Ratos har nästan 150 års erfarenhet av att äga och utveckla framgångsrika Nordiska bolag, de ger sin syn på hur olika typer av ägare tillför värde i olika bolagsspecifika situationer.

Program Connect Dagen 2015

Årsstämma 2015

Swesif lunchseminarium om Private Equity

Swesif, ett oberoende nätverksforum för de som arbetar med hållbara investeringar, arrangerar ett lunchseminarium om ansvarsfulla investeringar inom riskkapitalbranschen. Jenny Askfelt-Ruud, Senior Investment & CR Manager Ratos, deltar för att berätta hur vi jobbar med hållbara och ansvarsfulla investeringar.

Program Swesif  lunchseminarium

Aktiespararträff i Varberg

Välkommen att lyssna till Lars Johansson, Investment Director, som kommer att berätta mer om Ratos verksamhet och resultat.

Tid: kl 18.30
Plats: Varbergs Sparbank, Kungsgatan

Aktiespararträff i Burlöv

Välkommen att lyssna till Henrik Blomé, Investment Director, som kommer att berätta mer om Ratos verksamhet och resultat.

Tid: kl 19.00
Plats: Lindhaga Församlingshem i Åkarp
Anmälan: senast 19 april till Christian Asker, tele nr 070-738 40 68 eller christian.asker@hotmail.com

Nordic Private Equity Forum

Henrik Blomé, Vice VD & Investment Director Ratos deltar i paneldebatten om Nordiska investeringar och utvecklingen i branschen.

NordicPrivate Equtiy Forum

Delårsrapport januari-mars 2015

Delårsrapport januari-juni 2015

Aktiespararträff i Nynäshamn

Välkommen att lyssna till Bo Jungner, Vice VD och Investment Director, som kommer att berätta mer om Ratos verksamhet och resultat.

Tid: kl 19.00
Plats: Folkets Hus, Stadshusplatsen 3, Nynäshamn

Delårsrapport januari-september 2015